مواد لازم برای پاستیل انار

  •  شکر:یک دوم پیمانه
  • گلوکز:  مایع یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین :یک چهارم پیمانه
  • آب میوه طبیعی (آب انار) :150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

 

طرز تهیه پاستیل انار

ابتدا یک ظرف فلزی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

 

 


خوشمزه ترین مزه ها پیمانه ,چهارم پیمانه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طراحی با عشق iman98 رکوع چگونه بود بهتر است آموزش دیجیتال مارکتینگ ارزانی